Trainschema’s jeugd zomertrainingen
27 april 2020

Jeugd indeling TV Kontakt

Beste Jeugdleden,

 

Zie hieronder de jeugd indeling. Zoals jullie inmiddels weten, houden wij aan de protocollen van de KNLTB en duren de trainingen 50 i.p.v 60 minuten. Zodra er geen maatregelen meer zijn, dan gaan we weer naar 60 minuten training toe. Mocht dit zover zijn, dan ontvang je een email.

In het document ziet u witte, groen, licht blauwe en gele gearceerde groepen. De witte zijn de groepen die zich aan de 1,5 meter regeling moeten houden. De groene hebben geen regeling. De licht blauwe zijn de voorselectie groep. De geel gearceerde spelers zijn 17+ en mogen in deze periode helaas niet mee trainen.

Tot volgende week 🙂

Jeugd indeling (corona versie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook