THW Groepslessen

Timforehandpromokleingoed

Wat houden groepslessen in?

 

De groepslessen worden gegeven aan groepen van minimaal 3 personen. Een lesuur bestaat uit 50 minuten les plus 10 minuten inspelen. Gedurende de lessen krijgt u zowel dubbel als singelspel situaties waarbij alle aspecten van tennis naar voren komen. Hierdoor zult u na de 16 lessen reeks merken dat u op elk vlak vooruit bent gegaan.
Binnen de groepslessen heeft u veel contact met anderen, waardoor u nieuwe mensen leert kennen en de kans krijgt om met verschillende mensen te tennissen. Desalniettemin zal er voldoende individuele aandacht van de tennistrainer zijn. Kortom, u heeft de gezelligheid van een groep maar toch ook individuele aandacht.

 

Voorwaarde groepslessen


– Elk seizoen bestaat uit 16 lessen.Een lesuur bestaat uit 50 minuten les plus 10 minuten inspelen.

– Zijn de lessen reeks klaar, dan is er de mogelijkheid tot extra lessen.

– Bij regen of onwerkbaar weer, hanteren wij een systeem waarbij de 1e verregende les wordt ingehaald maar de 2e NIET. Vervolgens wordt de 3e les weer ingehaald enzovoort. Deze regeling hanteren wij omdat wij anders het seizoen niet volledig kunnen afmaken.

– Als u voortijdig weet dat u afwezig bent bij een les, kunt u zich afmelden bij de trainer(s) of via de site. Dan kunt uindien mogelijk uw les inhalen bij een andere lesgroep.

– Tijdens schoolvakanties en nationaal erkende feestdagen word er niet lesgegeven hier is gelegenheid tot vrijspelen mogelijk(met uitzondering, tijdens de clubtoernooien).

– Betaling van  het lesgeld dient uiterlijk 2 weken na het starten van de cursus te zijn voldaan. Indien u 2 weken na de start van de lessen het lesgeld nog niet heeft voldaan, berekenen wij 15 euro administratie kosten.

– Bij voortijdig afbreken van de cursus is restitutie van het lesgeld niet mogelijk.

– Tennisschool Hoogland-Wiers kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor letsel en/of schade aan personen of materialen tijdens de les. Deelname aan de lessen gebeurt geheel op eigen risico.

– U kunt uw inschrijving tot 2 weken voor het begin van de lessen annuleren. Daarna bent u het volledige lesgeld verschuldigd mits wij een plaatsvervanger kunnen vinden voor de vrijgekomen plaats.

– Alle lesprijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten.
forhand rick
Rickbackhandrood

 

Overige informatie

Kosten van de groepslessen vindt u hier
Inschrijven kan alleen d.m..v. een ingevuld inschrijfformulier welke u vindt onder het knopje “Schrijf je nu in”.
Voor nadere informatie, kunt u ons bereiken via onze email of een van onze telefoon nummers:
info@tennisschoolhooglandwiers.nl /
Rick Hoogland: 06 – 22 94 33 41 /
Tim Wiers:  06 – 53 96 54 35
Facebook