Jeugd

Lesinhoud

Kinderen die voor het eerst gaan tennissen en gelijk beginnen op een groot veld verliezen snel hun interesse. De rally's zijn kort, de ballen stuiteren over hun hoofd en ze zijn het langst bezig met ballen rapen. Daarom is Tennis Kids zo belangrijk! Een stimulerend Tennis Kids programma dat speciaal is ontworpen voor kinderen zal de mogelijkheid bieden tennis op een ́toffe ́ manier te leren, tennis is namelijk fun!

Kinderen leren op een natuurlijke manier. Ze zijn nieuwsgierig, creatief en fantasierijk. Daarbij is spelen en ontdekken een belangrijke rol. Uit onderzoek blijkt dat vaardigheden als rennen, springen, balanceren, coördinatie, gooien en vangen heel belangrijk zijn om tot een optimale sportontwikkeling te komen. Bij Tennis Kids komen al deze vaardigheden aan bod. De gebruikte materialen en de opbouw van de verschillende fases maken dat kinderen worden uitgenodigd en geprikkeld zichzelf te ontwikkelen tot allround sporters.

Opbouw Tennis Kids:


De kleuren rood, oranje en groen vormen de basis van de opbouw van Tennis Kids. Deze kleuren staan symbool voor de verschillende fasen die de kinderen doormaken.
Facebook