Trainers

Rick Hoogland

Ik ben Rick Hoogland, mijn hobby´s zijn tennis, voetbal, golf en lesgeven. In mijn jeugd heb ik altijd fanatiek gesport en vond ik het een uitdaging om mensen iets te leren. Om deze reden ben ik naar het CIOS gegaan. Ik ben gediplomeerd tennistrainer met een A en B licentie. Met deze licenties ben ik bevoegd om les te geven op alle niveaus en heb daar ook ervaring mee.

Ik heb mijn ervaring opgedaan tijdens het lesgeven bij PTO, de Ruïne van Brederode, Tennisschool Jonkman en vooral tijdens mijn stage bij de Nederlandse Tennisbond.

Binnen mijn trainingen staat het spelplezier centraal. Ik vind het belangrijk dat er in elke training succesbeleving wordt ervaren zodat de leerlingen met een voldaan gevoel de baan verlaten.

Tot op de baan!

Tim Wiers

Ik ben Tim Wiers en heb vele jaren ervaring op tennis gebied. Ik ben gediplomeerd met de A licentie van de KNLTB en heb de opleiding die tot B licentie leidt bijna afgerond. De afgelopen jaren heb ik mijn ervaring als tennistrainer opgedaan bij Tennisschool Jonkman en Tennisschool Huijbens. Hiernaast heb ik nog een jaar in het Bahrein gewerkt daar gaf ik les aan verschillende nationaliteiten.

In het dagelijks leven ben ik veel onder vrienden en reis ik graag. Ik vind sporten zeer belangrijk voor je mentale en fysieke gezondheid. Zelf heb ik altijd gevoetbald en speel momenteel softbal.

Mijn visie als trainer is tennissers op een gedreven en enthousiaste wijze les te geven en hiermee hun tennisspel te bevorderen. Met de ervaring en kennis die ik nu heb wil ik mijn eigen visie in praktijk brengen en de spelers laten mee genieten van de vernieuwing op tennis gebied. Binnen mijn lessen staat het beleven van succes centraal. Ik wil mijn leerlingen met plezier de baan op zien komen en zo ook weer weg zien gaan.

Facebook