Skip to content
Tennisschool Hoogland-Wiers

“Elke les een slag vooruit”

Tennisschool Hoogland-Wiers is in 2011 opgericht bij T.V. Kontakt te Haarlem. Vanuit onze gedrevenheid hebben wij ons per 2016 uitgebreid richting Hoofddorp bij T.V. in den Boogaerd en zetten sinds 2020 onze visie en ambitie door bij L.T.C. Bloemendaal.

De oprichters van de tennisschool zijn Rick Hoogland en Tim Wiers. Wij zijn twee jonge enthousiaste trainers met liefde voor de tennissport. De kracht van onze tennisschool is dat wij dicht bij de mensen staan en daardoor echt een clubsfeer kunnen creëren.

Vanuit ons gelijkwaardige trainersteam is onze ambitie om met enthousiasme, gedrevenheid en volledige commitment onze leerlingen naar een hoger niveau te brengen. Wij willen onze leerlingen met plezier de baan op zien komen en zo ook weer weg zien gaan.

Binnen onze trainingen besteden wij aandacht aan het ontwikkelen van de techniek, tactiek en het mentale aspect van het tennisspel. Door middel van onze kennis helpen wij jou graag met de basis en/of het verbeteren van je tennisspel.

Het Trainersteam

Rick Hoogland

Aanspreekpunt TV in den Boogaerd

Sporten is de lust in m’n leven, hierin is tennis mijn grootste hobby omdat ik hier al mijn creativiteit in kwijt kan. Het geeft mij veel voldoening dat ik mijn kennis en enthousiasme over de veelzijdige tennissport, mag overdragen aan mijn leerlingen.

Binnen mijn trainingen staat het spelplezier voorop. Vanwege mijn passie en gedrevenheid ben je bij mij nooit uitgeleerd! Een fluwelen techniek creëren is mijn specialiteit. Uiteraard komen de tactische en mentale facetten van tennis ook aan bod!

Ik draag zorg aan mijn leerlingen/trainersteam en bezorg ieder een glimlach op z’n gezicht als ik hen zie. 🙂

Tim Wiers

Aanspreekpunt TV Kontakt

Als kinds af aan was ik elke dag te vinden op de tennisbaan. Tennis is in mijn ogen de mooiste sport die er is en heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Door mijn vele trainingsuren en wedstrijdervaring heb ik de speelsterkte 2 behaald. Ik ben sociaal en een creatieve persoon die graag nieuwe uitdagingen opzoekt. Ik zit nooit stil, als ik niet op de tennisbaan te vinden ben, ben ik wel iets actiefs aan het doen met vrienden. Met mijn ervaring als ondernemer, tennisser en als trainer kan ik mensen met een glimlach de baan op en af zien gaan.
Timservice_privelessen