Skip to content

Kom jij bij TV In den Boogaerd padel spelen?

Het mooie TV In den Boogaerd in Hoofddorp is nu ook een padelclub!!! Padel in Nederland begint steeds populairder te worden. Hoe kan dat zo ineens?
Padel is een interactieve sport dat op ieder niveau plezier en uitdaging geeft.
Als je eenmaal begint met het spelen van padel wil je niet meer stoppen. Zo heeft padel echt mijn hart gestolen en mag ik wel zeggen dat ik er een ‘nieuwe passie’ erbij gekregen heb. Ik, Rick Hoogland, geef al ruim 10 jaar met veel enthousiasme tennistraining. Nadat ik mijn padelopleiding in Etten-Leur heb afgerond, ben ik nu ook als een van de weinigen in deze regio, officieel padel-trainer met een licentie. Ik word ondersteund door mijn Spaanse en Nederlands sprekende collega Borja Camacho Díaz.

Trainingsaanbod

Vanaf slechts €99,- krijg je 5 x 1,5 uur training in een groep van ±4 personen. De trainingen worden gegeven in de periode van 28 maart t/m 29 april.
De training bestaat uit 1,5 uur zodat je iedere training fysiek, technisch en tactisch uitgedaagd wordt.
De padelsport in Nederland is nog zeer in ontwikkeling. Daarvanuit zien wij dat veel ‘ervaren’ padel spelers niet ‘echt’ padel spelen. De trainingen zijn daarom geschikt voor beginnende padel spelers maar ook ZEER geschikt voor gevorderde spelers.

De inschrijfdatum sluit op 22 april.

Let op:

Vol=Vol

Vragen?? Neem gerust contact op via; tennisschoolhooglandwiers@gmail.com