Kom jij bij TV In den Boogaerd padel spelen?

Het mooie TV In den Boogaerd in Hoofddorp is nu ook een padelclub!!! Padel in Nederland begint steeds populairder te worden. Hoe kan dat zo ineens?
Padel is een interactieve sport dat op ieder niveau plezier en uitdaging geeft.
Als je eenmaal begint met het spelen van padel wil je niet meer stoppen. Zo heeft padel echt mijn hart gestolen en mag ik wel zeggen dat ik er een ‘nieuwe passie’ erbij gekregen heb. Ik, Rick Hoogland, geef al ruim 10 jaar met veel enthousiasme tennistraining. Nadat ik mijn padelopleiding in Etten-Leur heb afgerond, ben ik nu ook als een van de weinigen in deze regio, officieel padel-trainer met een licentie. Ik word ondersteund door mijn Spaanse en Nederlands sprekende collega Borja Camacho Díaz.

Trainingsaanbod

Vanaf slechts €101,- krijg je 5 x 1,5 uur training in een groep van ±4 personen. 
De training bestaat uit 1,5 uur zodat je iedere training fysiek, technisch en tactisch uitgedaagd wordt.
De padelsport in Nederland is nog zeer in ontwikkeling. Daarvanuit zien wij dat veel ‘ervaren’ padel spelers niet ‘echt’ padel spelen. De trainingen zijn daarom geschikt voor beginnende padel spelers maar ook ZEER geschikt voor gevorderde spelers.

U kunt zich nu inschrijven voor 5 padeltrainingen die starten vanaf 3 oktober. Deze trainingen worden momenteel alleen aangeboden op donderdag. 
LET OP; de inschrijvingsdatum sluit op 22 september.

Let op:

  • Je hoeft GEEN lidmaatschapskosten te betalen.
  • Kosten zijn inclusief baanhuur.
  • Alle trainingsdagen staan VAST! Wij doen ons best om, indien nodig, inhaalmomenten te creëren. Maar dit is geen zekerheid. Indien je nu al weet dat je op een bepaalde dag niet kan kunnen we in overleg kijken naar een geschikte oplossing.
  • Je wordt ingedeeld aan de hand van uw niveau en beschikbaarheid.
  • In overleg kan de lesomvang worden aanpast naar 1 uur. Uiteraard wordt ook de prijs hierop aangepast.
  • In verband met slechte weersomstandigheden kan de training uitgesteld/verplaatst worden. De uitgevalle training wordt achteraan de lesreeks geplakt.
  • Tennisschool Hoogland-Wiers kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor letsel en/of schade aan personen of materialen tijdens de training. Deelname aan de training gebeurt geheel op eigen risico.

Vol=Vol

Vragen?? Neem gerust contact op via; tennisschoolhooglandwiers@gmail.com


Schrijf je in