Skip to content

Afmelden voor een les via ->

De vereniging

T.V. Kontakt gevestigd in Haarlem is een bruisende vereniging met rond de 1200 leden. Met 9 kunstgras banen, 1 minibaantje en een gepachte horeca leeft het op het park. Doordat er gespeeld wordt op kunstgras kan er gedurende het hele jaar getennist worden tussen 09.00-22.30. Er worden gedurende het jaar veel activiteiten neergezet door de Tennisschool, Jeugdcommissie en Feestcommissie. Voor trainingen kunnen zowel leden als geen leden trainingen afnemen bij de tennisschool.

Aanspreekpunt: Tim Wiers

Tim wordt ondersteunt door de rest van het trainersteam van THW.

Lesmogelijkheden

Junior lespakket:

Het winter en zomerseizoen bij TV Kontakt is nagenoeg gelijk. Kontakt heeft beschikking over een kleine hal die gebruikt wordt voor meerdere sportactiviteiten. In het winterseizoen trainen vanwege de geringe ruimte alleen de jongste kids in de hal. Alle andere jeugdleden trainen op de buitenbanen.

Standaard krijgt u zoon of dochter 1x per week les in een groep dat binnen het lidmaatschap valt. Dit is 15x les per seizoen in een groep van +- 10 kids. 

U kunt ook ervoor kiezen om 1x per week extra les te nemen in een groep van 4/5 personen. Meer informatie over deze lessoort kunt u vinden op: Klik hier

De trainingstijden van de jeugd vinden plaats op alle doordeweekse dagen tussen 15.00-19.00 en op woensdag vanaf 13.00.

NIEUW

10x Prive/Duo lessen     €350,-

Senioren lespakket

Vanwege de all-weather banen trainen wij het gehele jaar door op de buitenbanen van TV Kontakt.

De senioren kunnen op alle doordeweekse dagen trainen tussen 9.00-12.00 en 18.00-22.30 en in het weekend tussen 09.00-14.00. 
Per training wordt er 50 of 60 minuten getraind. Dit wordt gebaseerd a.d.h.v. het aantal inschrijvingen per dag.

Groepslessen

Avond 18.00-22.30
4-5 personen 16 trainingen bedraagt    60 min: €290,-     50 min: €247,-
3 of 6 of meer personen? Het tarief wordt hierop aangepast. Baangrootte in overleg.

Overdag 09.00-18.00
4/5 personen 16 trainingen bedraagt    60 min: €240,-       
3, 6 of meer personen? Het tarief wordt hierop aangepast.

Thuiswerkers aanbieding 12.00-18.00
4 personen 10 trainingen bedraagt     60 min: €137,

Privé of duo lessen

1 training privé of duo bedraagt € 55,00 inclusief baanhuur

5 trainingen prive of duo bedraagt €260,- inclusief baanhuur

10 trainingen privé of duo bedraagt € 500,- inclusief baanhuur 

Losse groepstrainingen (3 t/m 6 personen) bedraagt €65,00 inclusief baanhuur

Voorwaarde groepstrainingen:

 • Een lesuur bestaat uit 50 minuten of 60 minuten les
 • De groepslessen worden gegeven aan groepen van minimaal 3 tot 6  personen. Bij 3 of 6 personen wordt het tarief aangepast. Een lesuur bestaat uit 50 minuten of 60 minuten les. Er wordt gedurende het hele jaar op de buitenbanen getraind. Gedurende de trainingen krijgt u zowel dubbel als singelspel situaties waarbij alle aspecten van tennis naar voren komen. Hierdoor zult u na de 16 trainingen reeks merken dat u op elk vlak vooruit bent gegaan.
 • Zijn de lessen reeks klaar, dan is er de mogelijkheid tot extra trainingen, mits de trainer deze niet aanbied.
 • Bij regen of onwerkbaar weer, hanteren wij een systeem waarbij de 1e verregende training wordt ingehaald maar de 2e NIET. Vervolgens wordt de 3e les weer ingehaald enzovoort. Deze regeling hanteren wij omdat wij anders het seizoen niet volledig kunnen afmaken.
 • Als u voortijdig weet dat u afwezig bent bij een training, kunt u zich afmelden bij de trainer(s) of via de site. Dan kunt u indien mogelijk uw les inhalen bij een andere trainingsgroep.
 • Tijdens schoolvakanties en nationaal erkende feestdagen word er geen training gegeven hier is gelegenheid tot vrijspelen mogelijk(met uitzondering, tijdens de clubtoernooien).
 • Betaling van het lesgeld dient uiterlijk 2 weken na het ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien u 2 weken na het ontvangen van de factuur het lesgeld nog niet heeft voldaan, berekenen wij 25 euro administratie kosten.
 • Bij voortijdig afbreken van de cursus is restitutie van het lesgeld niet mogelijk.
 • Tennisschool Hoogland-Wiers kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor letsel en/of schade aan personen of materialen tijdens de training. Deelname aan de trainingen gebeurt geheel op eigen risico.
 • U kunt uw inschrijving tot 2 weken voor het begin van de training annuleren. Daarna bent u het volledige trainingskosten verschuldigd mits wij een plaatsvervanger kunnen vinden voor de vrijgekomen plaats.
 • Alle lesprijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten.

Voorwaarden prive/duo trainingen

 • U kunt een losse training per keer afspreken met de trainer
 • Kosten van de privé/duo training bedraagt 55 euro p.u. en voor 3 personen of meer €70 p.u. inclusief baanhuur
 • Tennisschool Hoogland-Wiers kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor letsel en/of schade aan personen of materialen tijdens de training
 • Tennisschool Hoogland-Wiers kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor letsel en/of schade aan personen of materialen tijdens de training. Deelname aan de trainingen gebeurt geheel op eigen risico.
 • Verregende trainingen worden ingehaald
 • Bij voortijdig afbreken van de cursus is restitutie van het resterende lesgeld mogelijk. De training met minimaal 24 uur van te voren worden afgebroken.