Skip to content

Gaat de training door? Kijk op de home pagina

De vereniging

T.V. Kontakt gevestigd in Haarlem is een bruisende vereniging met rond de 1200 leden. Met 9 kunstgras banen, 1 minibaantje en een gepachte horeca leeft het op het park. Doordat er gespeeld wordt op kunstgras kan er gedurende het hele jaar getennist worden tussen 09.00-22.30. Er worden gedurende het jaar veel activiteiten neergezet door de Tennisschool, Jeugdcommissie en Feestcommissie. Voor trainingen kunnen zowel leden als geen leden trainingen afnemen bij de tennisschool.

Aanspreekpunt: Tim Wiers

Tim wordt ondersteunt door de rest van het trainersteam van THW.

Lesmogelijkheden

Junior lespakket:

Het winter en zomerseizoen bij TV Kontakt is nagenoeg gelijk. Kontakt heeft beschikking over een kleine hal die gebruikt wordt voor meerdere sportactiviteiten. In het winterseizoen trainen vanwege de geringe ruimte alleen de jongste kids in de hal.
Alle jeugdtrainingen zitten in het lidmaatschap.

De trainingstijden van de jeugd vinden plaats op alle doordeweekse dagen tussen 16.00-19.00 en op woensdag vanaf 13.00.

Senioren lespakket

Vanwege de all-weather banen trainen wij het gehele jaar door op de buitenbanen van TV Kontakt.

De senioren kunnen op alle doordeweekse dagen trainen tussen 9.00-12.00 en 18.30-22.30. (in overleg zijn wij in de middag of in het weekend ook beschikbaar)

Groepslessen

3 personen 16 trainingen kost overdag €280,00  in de avond €325,00

4 personen 16 trainingen kost overdag €220,00  in de avond €265,00

5 personen 16 trainingen kost overdag €195,00  in de avond €240,00

6 personen 16 trainingen kost overdag €170,00  in de avond €205,00

Privé of duo lessen

1 training privé of duo kost € 50,00 inclusief baanhuur

10 trainingen privé of duo kost € 450,00 inclusief baanhuur (10% korting)

16 trainingen vanaf 6 personen kost €60,00 inclusief baanhuur

Voorwaarde groepstrainingen:

 • Een lesuur bestaat uit 50 minuten les plus 10 minuten inspelen.
 • De groepslessen worden gegeven aan groepen van minimaal 3 tot 6 personen. Een lesuur bestaat uit 50 minuten les plus 10 minuten inspelen. Er wordt gedurende het hele jaar op de buitenbanen getraind. Gedurende de trainingen krijgt u zowel dubbel als singelspel situaties waarbij alle aspecten van tennis naar voren komen. Hierdoor zult u na de 16 trainingen reeks merken dat u op elk vlak vooruit bent gegaan.
 • Zijn de lessen reeks klaar, dan is er de mogelijkheid tot extra trainingen, mits de trainer deze niet aanbied.
 • Bij regen of onwerkbaar weer, hanteren wij een systeem waarbij de 1e verregende training wordt ingehaald maar de 2e NIET. Vervolgens wordt de 3e les weer ingehaald enzovoort. Deze regeling hanteren wij omdat wij anders het seizoen niet volledig kunnen afmaken.
 • Als u voortijdig weet dat u afwezig bent bij een training, kunt u zich afmelden bij de trainer(s) of via de site. Dan kunt u indien mogelijk uw les inhalen bij een andere trainingsgroep.
 • Tijdens schoolvakanties en nationaal erkende feestdagen word er geen training gegeven hier is gelegenheid tot vrijspelen mogelijk(met uitzondering, tijdens de clubtoernooien).
 • Betaling van  het lesgeld dient uiterlijk 2 weken na het starten van de cursus te zijn voldaan. Indien u 2 weken na de start van de trainingen het lesgeld nog niet heeft voldaan, berekenen wij 15 euro administratie kosten.
 • Bij voortijdig afbreken van de cursus is restitutie van het lesgeld niet mogelijk.
 • Tennisschool Hoogland-Wiers kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor letsel en/of schade aan personen of materialen tijdens de training. Deelname aan de trainingen gebeurt geheel op eigen risico.
 • U kunt uw inschrijving tot 2 weken voor het begin van de training annuleren. Daarna bent u het volledige trainingskosten verschuldigd mits wij een plaatsvervanger kunnen vinden voor de vrijgekomen plaats.
 • Alle lesprijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten.

Voorwaarden losse trainingen

 • U kunt een losse training per keer afspreken met de trainer
 • Kosten van de privé/duo training bedraagt 50 euro p.u. en voor 3 personen of meer €60 p.u. inclusief baanhuur
 • Bij een reeks van 10 training krijg u 10% korting
 • Tennisschool Hoogland-Wiers kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor letsel en/of schade aan personen of materialen tijdens de training
 • Tennisschool Hoogland-Wiers kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor letsel en/of schade aan personen of materialen tijdens de training. Deelname aan de trainingen gebeurt geheel op eigen risico.
 • Verregende trainingen worden ingehaald
 • Bij voortijdig afbreken van de cursus is restitutie van het resterende lesgeld mogelijk. De training met minimaal 24 uur van te voren worden afgebroken.